Höstfix

Jag har inte riktigt fattat att det är november redan och därmed höst (eller snart vinter!). Antar att det är för att det är relativt varmt fortfarande. Men i helgen var det i alla fall dags att höstfixa i trädgården och plocka undan utemöbler, grill m.m. Tror knappast det kommer bli några mer grillkvällar eller middagar på altanen. Vi har ju mycket förvaringsytor som tur är med både garaget och loftet men vi har knappast prioriterat att städa i garaget tidigare så där var kaos och saker överallt. Det är det inte längre! Nu är det fint och prydligt; var sak på sin plats! Och trots att vi ställde in grill och utemöbler där känns det som det fortfarande är massa yta. Väldigt skönt att få ordning där (även om jag inte tillbringar så mycket tid där precis!)

imageimageGaragestädning pågår!

 

Förutom detta har jag också planterat i “balkonglådorna” (vad kallar man dem när de hänger på altanen egentligen?) och utekrukor. Det är ju inte min favoritsyssla som ni vet men det blir fint när det är klart och jag hoppas det håller hela vintern nu!

imageimage

Här kommer också ett tips till alla småbarnsföräldrar; hur man vinterförvarar ett soltält (det krävs inte ens en youtubefilm för att klara detta!)

image Lycka till =)

/Johanna

One thought on “Höstfix

Leave a Reply